ОЛАДКИ НА КЕФІРІ
0

CКЛАДОВІ
Для тіста:

  • 300 мл Кефир
  • 1 шт. Яйце
  • 1 ст. л. Цукор
  • 10 г Цукор ванільний
  • 200 г Борошно пшеничне
  • 0,5 ч. л. Сода
  • 3-5 ст. л. Рослинна олія
  • 1 дрібка Сіль

Для варення:

  • 500 г Абрикос (можна заморожені)
  • 250 г Цукор
  • 50-75 г Волоські горіхи

ОЛАДКИ НА КЕФІРІ З ВАРЕННЯМ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Для тіста налийте в миску кефір (300 мл) і додайте яйце (1 шт.). Перемішайте вінчиком.Потім додайте в миску сіль (1 дрібка), цукор (1 ст. л.) і ванільний цукор (10 г).Далі додайте соду (0,5 ч. л.) і знову все добре перемішайте вінчиком.Додайте борошно (200 г) і ще раз добре перемішайте.
  2. У тісті не повинно залишитися грудочок. За консистенцією воно повинно бути густим, але при цьому стікати з вінчика.
  3. Накрийте миску харчовою плівкою і відставте замішане тісто на 20-25 хвилин.
  4. За цей час зваріть абрикосове варення з волоськими горіхами. У сотейник перекладіть абрикоси (500 г), розрізані навпіл. Якщо ви використовуєте заморожені абрикоси, попередньо необхідно розморозити їх. Засипте абрикоси цукром (250 г).
  5. Додайте волоські горіхи (50-75 г), попередньо крупно порубані. Варіть 20 хвилин на середньому вогні.
  6. Тісто вже стабілізувався і можна приступати до смаження оладок. Пательню розігрійте з невеликою кількістю рослинної олії (всього знадобиться 3-5 ст. л.). Викладайте на пательню по 1 ст. л. тіста.
  7. Смажте оладки по 1 хвилині з кожної сторони до красивого рум’яного кольору. Подавайте оладки з абрикосовим варенням.

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

ВГОРУ