Це вторинний продукт, який отримується при виробництві сирів всіх видів. Молочна сироватка є незамінною в харчуванні літніх людей , людей з надлишковою масою тіла та людей з малим фізичним завантаженням. Тому, що:
• основною складовою частиною сухихи речовин молочної сироватки є лактоза. Особливість лактози – це те, що вона обмежує процеси бродіння, нормалізує життєдіяльність користної мікрофлори кишечника;
• лактоза в найменшій мірі використовується в організмі для жироутворення;
• сироваточні білки використовуються організмом людини для структурного обміну, в основному для синтезу білків печінки, утворенню гемоглобіну та плазми крові;
• в молочну сроватку переходять практично всі солі і мікроелементи молока, а також водорозчинні вітаміни та майже всі незамінні амінокисллоти.
Молочна сироватка та продукти з неї – це молодість та здоров`я Вашого організму.
Молочна сироватка 1000гр
12.50 грн.
- ТУ 46.39 України 11-93
- Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту – 80 кДж (19 ккал)
- Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту :
- білків – 1 г.
- вуглеводів – 3,5 г.
- Зберігати за температури від +2 до +6°С не більше 7 діб.
Упаковка: поліпропіленовий ящик по 15 штук пакетів ємкістю 1л